Inbreng

Kids & Queens
Secondhand Brandstore

Wij nemen dames en kinderkleding in van dinsdag t/m vrijdag tijdens openingstijden. Wij nemen dus GEEN kleding in op zaterdag!!!

Voor het inbrengen van kinderkleding is het verstandig eerst even te bellen of er ruimte is voor de door u in te brengen maat. Dit om teleurstelling aan de balie te voorkomen.

Zomerkleding van maart t/m juli en winterkleding van september t/m januari

* De kleding moet schoon en gestreken aangeleverd worden.
* De kleding moet mooi zijn, dus geen vlekken en/of gaatjes bevatten.
* De kleding hangt maximaal 8 weken in de winkel.

* Wij nemen alleen merkkleding aan, dus GEEN confectiekleding zoals H&M,Hema,C&A en Prenatal. Gedateerde kleding nemen wij niet in.

* Kinderkleding nemen wij in van maat 74 t/m 140.

Wanneer uw kleding verkocht is wordt er van de verkoopprijs eerst 21 % BTW afgetrokken. Daarna wordt het bedrag dat er overblijft door twee gedeeld, de helft voor u en de andere helft voor Kids and Queens. Dit kan wanneer u langs komt of aan het einde van de 8 weken periode.
In de 9de week  kunt u de kleding die niet verkocht is ophalen. Doet u dit niet, dan geeft u automatisch toestemming voor donatie aan een goed doel.

U krijgt van ons een bon met uw persoonlijke nummer. Hierop staan ook de
week van inbreng en de week waarin u uw niet verkochte kleding retour kunt halen vermeld. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd ophalen van uw kleding. Na de 9de week gaan de niet opgehaalde stukken naar het goede doel. Mocht het u niet lukken de retourkleding in de 9de week op te halen, dan kunt u bellen en met ons een afspraak maken wanneer u komt. Alleen in dat geval worden retour stukken voor u bewaard.

Uw kleding hangt bij ons op eigen risico. Dit houdt in dat uw kleding niet verzekerd is tegen diefstal, brand en/of waterschade.

 

Wij hopen op een prettige samenwerking!